• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

COMING
SOON

Vagyonvédelem Őrzés
További partnereink:
Lomtalanítás Budapest
Eoldal "Írj bejegyzést, cikket, történetet, vagy leírást. Oszd meg másokkal, ami a szívedhez közeli."
Madagaszkár
Sweden
Gportal "Egyszerű, ingyenes, egyedi oldalakat hozhatsz létre"
Malajzia
Pagetl

Rólunk

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállitás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten lomtalanításra és bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.

Ügyeljen arra, hogy ne szakítsa le a családját és a barátait, csak azért, mert nem biztos, hogy olyan közel vagysz a fizikai közelséghez. A technológiai fejlődésnek köszönhetően számosféle módon lehet kapcsolatot tartani a szövegtől a videohívásig. Fontos az is, hogy amikor új területébe költözik, felállít minden olyan dolgot, amelyre szüksége van, hogy új helyed inkább otthonként érezze magát. Túl sokáig várakozva a fontos bútordarabok felállításához vagy a csomagoláshoz az otthonod átmenetileg érezheti magát, és potenciálisan ronthatja az esetleges otthoni érzetét. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
 

Majdnem 20 éve, hogy Demi Moore szerepelt a GI Jane-ben, de az az őrült inspiráló jelenet, amelyben Moore (mint Jordan O'Neill) kiszorítja a fekvőtámaszt, miután a fekvőtámasz rám ragadt. Mindig is szerettem volna erre képes lenni.

Miért? A klasszikus fekvőtámasz közel áll a testépítés tökéletes gyakorlathoz, amely a karok, a mellkas, a hát és a mag több izomcsoportját is kihívás elé állítja az általános funkcionális erő növelése érdekében . De mondjuk úgy, hogy a felsőtestem soha nem volt a jobbik felem. Egy jó napon max nyolc fekvőtámaszt tudnék kitalálni - és nem voltak szépek. Van vagy volt , azt kell mondanom, hosszú út áll előttünk.

Tavaly nyáron úgy döntöttem, megnézem, meddig juthatok el. Felhívtam Shaun Zetlin New York-i mesteredzőt , aki valami push-up guru. Ez év elején kiadott egy könyvet erről a testépítő mozgalomról (és annak számos változatáról), Push-up Progression néven. Zetlin célt javasolt - 50 ismétlés egy hónap múlva -, és az alábbiakban felvázolta a 30 napos tervet. "Ez teljesen kivitelezhető" - ígérte, miközben elfojtottam egy guggolást.